Tuesday, May 12, 2009

O jei pati paprasčiausia priežastis - mes jiems nepatinkam | Skiriu M.M.M.V.I.E.A apmąstymui

Jis nepaskambina, Jis neatrašo, Jis pažada, bet neperskambina, Jis tavęs nepakviečia vakarienės, Jis tavęs neužkalbina, Jis žiūri į tave, bet nedrįsta prieiti, Jis kažkokiu tai mistiniu būdu apsimeta, kad nemato, jog bandai jį suvilioti, Jis klausinėja tavo draugų apie tave, bet neišdrįsta žengti pirmo žingsnio. Ir tūkstantis kitų panašių situacijų, kurioms mes pripažinkime visuomet surandam priežastį. Vieną iš milijono, kuri visuomet , tą kažko nepadariusį vyrą, pateisina.
Jis pametė tavo telefono numerį, Jis yra nedrąsus, Jis tikisi, kad tu žengsi pirmą žingsnį, Jis nori, kad tu žengtum pirmą žingsnį, Jis nedrįsta, nes mano, jog kažką per pirmą Jūsų susitikimą padarė negerai, Jis labai užsiėmęs ir turi velniškai daug darbo, Jis išvažiavęs, Jis mano, jog tau nepatiko, Jis mano, jog reikia palaukti ilgiau, Jis neišdrįsta, nes tave visą laiką supa tavo draugai, Jis bijo būti atstumtas, Jam visą laiką nesiseka su moterimis, Jis ką tik išgyveno baisų išsiskyrimą ir jį paliko mergina, Jis bijo įsipareigoti, Jis mano, kad tu ponia, kuri niekada į jį nekreips dėmesio, Jis yra įsitikinęs, jog tokios moterys, kaip tu, niekada nebūna su tokiais vyrais, kaip jis, Jis neranda tinkamos progos, Jis nežino ką ir kaip daryti, dabar tam netinkamas laikas ir aplinkybės...
Sutikim, mes visada surasim priežastį - vienas sugalvosim pačios, kitas mums pašnibždės draugės ar ponios. Bet nei viena iš mūsų niekada nepripažinsim, kad viso to priežastis yra pati elementariausia - mes pasirinkom vyrą, kuriam mes paprasčiausiai nepatinkam. Tik niekaip negaliu suprasti, kodėl mums taip sunku tą pripažinti.